Mamma Mia fejrer 25 år med stærkt fællesskab

25.10.2016
  • ""
Tilbuddet Mamma Mia holdt for nylig et 25 års jubilæum med et særdeles stærkt fremmøde, heriblandt socialborgmester Jesper Christensen

I Nordvest ligger et socialpsykiatrisk aktivitets- og samværstilbud, der i 25 år har givet lokale borgere med forskellige sindslidelser en tryg base i hverdagen.

I Mamma Mia har man over de mange år opbygget et stærkt fællesskab, hvor man altid bliver taget kærligt imod. Derfor blev det også besluttet, at Mamma Mia skulle fortsætte i som hidtil i den nyligt afsluttede omstrukturering af aktivitets- og samværstilbud i København.

Mamma Mias mange år som støtte for københavnere med sindslidelser blev for nyligt fejret ved en jubilæumsreception i tilbuddets intime lokaler. Sammen med personalet og mange af brugerne deltog direktør for Socialforvaltningen Nina Eg Hansen og socialborgmester Jesper Christensen også.

Der var mødt talstærkt op til fejringen, og i sin tale bemærkede Jesper Christensen da også, hvordan tilbuddets særlige fællesskab kan bruges til at hjælpe endnu flere.

"Med det stærke fællesskab I har opbygget, og med det engagement jeres brugere lægger for dagen, har I mulighed for at gøre en forskel for mange flere af de københavnere, der har psykiske problemer og for omverdenens syn på de borgere.

Jeg tror, der er en stor gevinst i, at vores væresteder bliver en større del af bybilledet. Det kan, udover at give gode oplevelser, bidrage til at modvirke stigmatisering, og til at nedbryde de fordomme, der kan være om borgere med psykiske lidelser".

Brønshøj-Husum Avisen var også til stede ved receptionen. Du kan læse deres artikel her.