Nyheder

Nyt fra Jesper Christensens arbejde

De første år er de mest afgørende for et barns udvikling. VI investerer derfor massivt i flere hænder og høj pædagogisk kvalitet.
Jesper Christensen ser frem til at samarbejde med LFS og BUPL København om at realisere minimumsnormeringer og øget pædagogisk kvalitet
Ny budgetaftale giver et markant løft til daginstitutioner. Flere pædagoger og medhjælpere, og en styrkelse af den pædagogiske kvalitet.
Forslag om ny merituddannelse, der kan gøre bachelorer til pædagoger på godt to år med løn under uddannelse
S og SF i København vil afsætte knap en halv milliard kroner til flere pædagoger og pædagogmedhjælpere i landets største kommune.
Børne- og ungdomsborgmesteren vil bruge finanslovens nye skolepenge på flere lærere i indskolingen. Det skal skabe en mere tryg skolestart.
""
I forbindelse med lanceringen af en ny kampagne besøgte Jesper Christensen i dag 6. X på Lergravsparkens Skole, der arbejder med kodning.
Vi vokser i folkeskolen kbh
Alle folkeskoler i byen er i gang med at styrke deres udskoling.
Jesper Christensen taler med skolebørn i en skolegård
Mere feedback, færre karakterer og undervisning om mobning skal give de københavnske elever i folkeskolen bedre trivsel.
Københavns børne- og ungdomsborgmester roser regeringens udspil med en milliardinvestering i udsatte børn for at skabe større chancelighed.

Sider