Nyheder

Nyt fra Jesper Christensens arbejde

Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen og H.K.H Prinsesse Marie lyttede, da elever fra Amager Fælled Skole fortalte om, hvordan man mindsker madspild.
Elever fra Amager Fælled Skole stod klar til at vise Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie, hvordan man undgår at smide for meget mad ud.
Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager ved præsentation af nyt undervisningsmateriale på Amager Fælled Skole den 9. april.
Det nye bookingsystem for dagtilbud bliver udskudt til 2019.
Det nye bookingssystem udskydes til sommeren 2019 for at tage højde for et kommende lovforslag fra regeringen.
De københavnske folkeskoleelever klarer sig for første gang bedre end landsgennemsnittet i de nationale test.
For første gang klarer eleverne i de københavnske folkeskoler sig bedre end landsgennemsnittet i fem ud af seks af de nationale test.
Børne- og Ungdomsudvalget har besluttet, at forvaltningen skal kontakte alle vuggestuer, der er bygget til flere børn og opfordre dem til at udvide fra 12 til 14 børn på stuerne.
Børne- og Ungdomsudvalget har besluttet, at forvaltningen skal kontakte vuggestuer med plads og opfordre til, at de udvider til 14 børn.
Børne- og Ungdomsudvalget skal igen kigge på løsninger for det akutte behov for flere vuggestuepladser.
Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen ser frem til at behandle alle løsningsforslag, som udvalgets medlemmer ønsker at få belyst.
Byen vokser som aldrig før, og derfor må vi nu sætte akut ind for at sikre pasning til alle københavnske børn tæt på hjemmet.
Børne- og Ungdomsudvalget inviterer til dialogmøde om fremtidens udskoling
Det kan du være med til at bestemme, når Børne- og Ungdomsudvalget inviterer til dialogmøde om, hvordan 7.-9. klasse bliver mere attraktiv.
Europaskolen åbner for et tredje spor med fransk som hovedsprog.
Fra 2019 vil Europaskolen i København tilbyde et tredje sprog, og skoleåret bliver kortere i håbet om at nedbringe fravær.
I den nye budgetaftale er der blandt andet afsat 220 millioner til et løft af folkeskolen.
Københavns Kommune har afsat 220 mio. kr. til bedre undervisning for elever i de ældste klasser og bedre efteruddannelsen for skoleledere.

Sider