Nyheder

Nyt fra socialborgmester Jesper Christensens arbejde

Socialborgmester Jesper Christensen åbnede i dag det nye Hus for Psykisk Sundhed med regionsformand Sophie Hæstorp Andersen.
56 procent færre københavnere bliver sat på gaden. Sådan lyder den gode nyhed, som for tiden kan ses på plakatstandere rundt om i byen.
Kulden er allerede over os, og derfor er der tidligere end normalt behov for ekstra senge til hjemløse i København.
Regeringen og satspuljepartierne har barberet særtilskud på 58 mio. til de allermest udsatte væk i ny aftale om satspuljemidler for 2017
Tilbuddet Mamma Mia holdt for nylig et 25 års jubilæum med et særdeles stærkt fremmøde, heriblandt socialborgmester Jesper Christensen
Penge til nye specialiserede pladser og penge til forebyggelse af vold på botilbud er resultatet af ny aftale i Folketinget.
Jesper Christensen besøgte for nylig Frelsens Hærs rådgivning, der hjælper borgere med at navigere i den kommunale sagsbehandling.
Jesper Christensen besøgte for nylig behandlingsenheden Ørnevej for at få et indtryk af effekten af omlægningen af misbrugsområdet
Christiania havde for nylig besøg af socialborgmester Jesper Christensen (S) og sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF).
Flere unge rammes af psykiske lidelser. Vi skal blive bedre til at give dem hjælp og støtte til at skabe det liv, de drømmer om.

Sider